Çocuk Gelişimi Anabilim Dalı bünyesinde yer alan lisansüstü programımızın misyonu, normal gelişim gösteren, özel gereksinimli, akut ve kronik hastalığı olan, korunmaya muhtaç ve risk altındaki 0-18 yaş grubu çocukların gelişimlerini değerlendirecek ve destekleyecek, aile danışmalığı yapabilecek yüksek donanımlı ve nitelikli, güçlü eğitim ve liderlik becerilerine sahip  çocuk gelişim uzmanları yetiştirerek, alanla ilgili kişi, kurum ve kuruluşlara kanıt temelli bilimin rehberliğinde danışmanlık/destek hizmetleri sunmak; çocuk, aile, eğitimci ve toplumla ilgili çağdaş yaklaşımlar kullanılarak ülke ihtiyaçları doğrultusunda projeler geliştirmek, üretmek ve bu projeleri toplumun her kesimindeki çocuk ve ailelerin yüksek yararına olacak şekilde hayata geçirip yaygınlaştırmaktır.

Doç. Dr. Fatma Elibol

Çocuk Gelişimi Anabilim Dalı Başkanı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Sağlık Bilimleri Fakültesi, Gülhane Külliyesi Emrah Mah. 06018 Etlik, Keçiören, Ankara

Telefon: 0312 567 17 27